Lille legeplads med rutsjebane og gynger
Petangbane
Udsigt fra Hullet op mod Neergårdsparken

VELKOMMEN TIL VORES HJEMMESIDE

Grundet rammeaftalen om genåbning af Danmark er vores Generalforsamling udsat til d. 16. juni 2021. Det er som det ser ud nu, men alt kan ske. Der vil komme mere i det næste Nyhedsbrev, der kommer i april.

De 4 blokke som ejerforeningen består af, er meget velholdte.

I 2021 afsluttede vi et stort projekt, hvor vi fik skiftet Faldstammer og brugsvandsinstallationer. Til arbejdet brugte vi Hartvig Consult som Rådgiver og Bøgelund VVS som hoved entreprenør. Arbejdet blev udført indenfor tidsplanen og budgettet holdt på trods af udfordringer med COVID19.

I 2014 er sålbænke renoveret og samtidig er den del af facaden, der er dækket af Sandsten isoleret og afsluttet med puds. Vi forventer på denne måde at kunne undgå kulde broer.

Arbejdet er udført og blev udført indenfor budgettet.

Vi har i 2013 fået repareret vores tagrender med ekspansionstykker, så de er tætte og gerne skulle kunne holde mange år endnu.

Vindskeder er blevet malet i 2013

I 2011 afsluttede vi vores projekt omkring maling og lyddæmpning vores opgange. Opgangene gennemgås 1 gang om året og skader repareres, så de stadig står pæne.

I 2007 afsluttede et større projekt omkring renovering af vores altaner..

Projektet indebar en renoveringen af betondækkende og en inddækning af altanerne så de i dag kan lukkes helt og fungere som Klimaskærm, men samtidig kan åbnes helt, da inddækningen er sket med foldevinduer.

Vi fik samtidig fuget ydermuren


i 2000 blev tage og vinduer blev skiftet.

Du kan se hvilke lejligheder, der er til salg her

Lejlighederne bliver løbende solgt og det kan se, hvilke der er blevet solgt og til hvilke priser her