Om foreningen


Ejendommen er centralt beliggende i Roskilde med kort afstand til Netto, Kvickly, Fakta og træningscenter Lifeclub. Cykelafstand til gågaden, Ros Torv og Roskilde Station.

I Ejerforeningen er der 168 lejligheder (1 værelses, 2 værelses og 3 værelses). Disse lejligheder er fordelt på 4 blokke.

Foreningen har en sund økonomi og en velfungerende bestyrelse med løbende udskiftning, men også med kontinuitet.

Formanden blev valgt ind i 2021 og er på sin 1. periode, Næstformanden har været med i rigtig mange år og kender hver en detalje omkring beboere, håndværkere mv.

Bestyrelsen holder møde 1 gang om måneden og der er her mulighed for at møde bestyrelsen, hvis man har spørgsmål eller forslag.

Foreningen har i 2016 fået lavet energirapport - den kan ses under menupunktet "Vigtig information" - vi har fået E-mærket C.

Vi har fået lavet en 10 års vedligeholdelsesplan af DEAS i 2011. Den kan ses under menupunktet "Vigtig information".


Vi har i 2016 fået revideret vores vedtægter. Vedtægterne var gamle, så vi besluttede, at få dem skrevet helt om. Vedtægterne blev endeligt vedtaget ved en ekstraordinær generalforsamling d. 1. juni 2016.

Ejendommen ligger 10 minutters gang fra den lille hyggelige Hyrdehøj skov, hvor det både er muligt at lufte hunde og børn, eller bare for at få lidt frisk luft.

Ejerforeningen ligger lige ved et grønt område som hedder "hullet"

Her er en lille legeplads, en lille sø. samt en rigtig fint kælkebakke om vinteren.


E/F Neergårdsparken 11-41 om foråret
E/F Neergårdsparken 11-41 om foråret