Internet og TV

Ejerforeningen har en aftale med YouSee.

Det betyder, at du som udgangspunkt får den mindste pakke fra YouSee for det antennebidrag du betaler sammen med fællesudgifterne.

Loven siger, at man ikke kan tvinges til en bestemt TV-udbyder. Det betyder, at man kan framelde sig aftalen med YouSee. Aftalen med YouSee er bundet til lejligheden og det vil sige, at du ved køb skal sikre dig at lejligheden er tilsluttet aftalen, hvis du ønsker den mindste pakke fra YouSee. Hvis lejligheden er frameldt YouSee kan du tilmelde dig igen via vores administrator for et mindre gebyr.

Hvis du ønsker et større udvalg af TV-programmer, skal du kontakte YouSee og lave en aftale som passer til dig. Du kan kontakte YouSee på 7070 4040

Vores aftale med YouSee give ikke Internetadgang - den aftale må du selv lave med den udbyder, som du ønsker.

Vi har valgt denne løsning for at give vores medlemmer den størst mulige frihed til at vælge en løsning, som passer bedst til det enkelte medlem af Ejerforeningen.

Der udrulles fiber i hele Roskilde i øjeblikket - Neergårdsparken har også fået fiber, og den del der ligger i jorden er gratis. Tilslutning i den enkelte lejlighed skal bestilles (er sket og er gratis). Det du skal betale er den udbyder, der benytter fiberen til dig (som jeg har opfattet det).

YouSee har sendt/sender nogle gode tilbud til Ejerforeningens medlemmer - du skal selv kontakte YouSee for at få glæde af tilbuddet

YouSee har valgt at indeholde DR's streamingunivers DRTV. Du kan se nærmere på det vedhæftede dokument: